Rechizitoriu

Actuala si viitoarele generatii de români au dreptul sa cunoasca dimensiunile crimei savârsite de guvernantii postdecembristi ai României împotriva poporului român, prin asa-zisa privatizare. Sa strângem aici, în aceasta rubrica, probele crimei: fabrici distruse; fabrici, hoteluri si spatii comerciale acaparate pe nimic; paduri si spatii verzi desfiintate; sisteme de irigatii distruse; case si gospodarii distruse de inundatii; familii destramate; batrâni si copii care au murit sau mor cu zile din lipsa de medicamente, etc. Informatii, fotografii, filme. „Aici a fost fabrica X, acum este ce se vede”; „Aici a fost spatiul verde în suprafata de … mp, acum este ce se vede”, etc.

Trebuie sa înfatisam crima în toata hidosenia ei, astfel încât ea sa nu se mai repete niciodata.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Dr. Constantin Cojocaru

 • Distribuie pe retele de socializare
Comentarii
 • Ilea Ironim

  D-nule Cojocaru referitor la articolul “rechizitoriu”vreau sa va spun urmatorul lucru; in perioada 2002-2005 la o emisiune” DD in direct'(din pacate nu-mi pot aminti exact anul) a fost invitat un tigan care spunea pe post cum a cumparat un mare combinat de pe langa Oradea cu suma de 1 milion $. iar individul nici macar nu avea acesti bani,dar in cateva luni a castigat mai multe milioane de $ din vanzarea de fier vechi si ca urma sa vanda o instalatie speciala de inox cu alte milioane de $.Eu va rog sa vorbiti cu DAN DIACONESCU,poate isi aminteste de acea emisiune pentru ca este foarte sugestiva pentru jaful din tara noastra.Cu respect Ilea I.

 • sandu -GALATI

  Buna ziua tuturor
  Apreciez indemnul si il sustin-HAIDE_TI LA LUPTA ROMANI-
  La lupta pasnica sa ne orgamizam sa ne mobilizam si sa adunam semnaturi-DI COJOCARU-consider ca ar fi bine sa dati LIBERsi stringerea semnaturilor electronice- net -sms-sa nu fie ingrijorat Dl BARBU-ca se inbogateste OTV – in urma sms primite-Daca se acumuleaza prea multi bani sa-i investeasca in asistenta juridica ptr aplicarea -VARIANTEI CIJOCARU -Sau creiera unei structuri organizatorice -PIRAMIDALE-CARE SA ACTIONEZE DE LA VIRF SPRE BAZA- ORGANIZAREA DE LA BAZA SPRE VIRF NU DA REZULTATE
  Simtul PROPIETATI-ORGANIZARII SI INITIARIVA LIPSESTE LA PATURA DE JOS SI MIJLOCIE-
  -AVEM O LEGE BUNA -IN FATA UN INAMIC PUTERNIC -SI IN SPATE O ARMATA NUMEROASA DAR NEINSTRUITA -oameni dezamagiti-plictisiti-neincrezatori-trebuie pregatiti ptr aparticipa operativ CUM?
  Apeleti la conducatori org neguvernamentale la independenti la org de pensionari NUMAI UNITI SI BINE ORGANIZATI VOM INVINGE.

 • Tot respectul domnule Cojocaru ptr initiativa dvs. Ma uit aproape zilnic la OTV la d-l Barbu si vad ca se dezbat multe pareri.Devine irascibil cand cineva ii spune ca sunt doar vorbe dar este posibil sa ramana la stadiu de vorbe daca ne rezumam doar la a cere in mod pasnic sa fie promulgata aceasts lege. Nu spun ca a-r trebui acum sa iesim cu furci si topoare dar daca nu iesim iar in strada ,ca in ’89, sa ii “FUGARIM” pe acesti TRADATORI DE NEAM SI TARA, nu vom avea niciun strop de satisfactie. HAIDE-TI LA LUPTA ROMANI!!!!!!!!!!!