Rapoarte

Aici reprezentantii judeteni vor putea sa-si posteze rapoartele  referitoare la rezultatele actiunii de strangere de semnaturi (Rapoarte despre care se vorbeste in “Instructiunile Nr. 3).

 • Distribuie pe retele de socializare
Comentarii
 • Putem invata ca Pamantul nu este al unuia drnite noi. Este al nostru al tuturor. Si este casa noastra. Un chistoc de tigara aruncat de la volan este o jignire pentru ceilalti concetateni, asa cum plantarea unui pom in spatiu public este considerata o fapta mareata. Din pacate, am uitat sa impartim cu cei de langa noi.

 • Da, psi, aşa este, nu putem dece2t să ne schimbăm een bine pe noi eenşine, să le oiferm exemple pozitive copiilor şi nepoţilor noştri, elevilor noştri, colegilor şi vecinilor foarte tineri.Apropo de exemplu, am asistat la următoarea scenă:Un tip de vreo 35 de ani, de me2nă cu un băieţel de vreo şapte, a dat să traverseze strada.- Tati, da e roşu! a protestat copilul.- Lasă, mă, l-a pus la punct tatăl, pe roşu nu treci ce2nd eşti singur, da’ cu mine poţi.

 • psipentru acest pămeent, am sădit un copac.pentru familia mea, am cosntruit o casă.pentru comunitatea viitoare, am crescut un copil.copilul sădeşte flori şi copaci, construieşte o casă şi plănuieşte să aibă copii care să aibă copii, care să sădească alţi copaci şi care să construiască alte case pentru copiii lor care vor sădi copaci şi vor construi case ce pot să fac mai mult?

 • S T U D I U D E C A Z
  REFERITOR LA INTOCMIREA “” LISTELOR “” CU SEMNATURILE MEMBRILOR PARTIDULUI POPORULUI,
  ACTUALIZATA conform art. 27 din Legea 14 / 2003

  Imi amintesc , cu placere, de entuziasmul popular fata de “ Doctrina Cojocaru “, la lansarea ei, prin emisiunile postului de televiziune OTV si cat de usor mi-a fost sa complectez in numai cateva zile , in parallel cu activitatea de taxi, trei liste cu simpatizanti, pe care le-am trimis prin posta la OTV.
  Acum cand am sarcina de partid sa contribui la colectarea celor “ minim 25 000 DE SEMNATURI ALE MEMBRILOR DE PARTID, adresandu-ma verbal aceleiasi categorii de cetateni , multi fiind prietni, colegi sau cunoscuti, si nu nnumai, in scris prin mesajul anexat mai jos “ studentilor si cetatenilor responsabili “ si direct catre studenti, printr-un grup de studenti, care m-au ajutat ca reprezentanti ai PNG-CD , nefiind toti membrii ai acestu-i partid, in sectiile de votare ale sectorului 1 si nu numai , pentru ca am avut excedent de cereri, la alegerile anterioare locale, parlamentare, europene si prezidentiale, sunt dezamagit de “” PRIZA PE CARE O ARE ACUM Partidul Poporului – Legea Cojocaru, la ELECTORAT “ . Majoritatea sunt dezamagiti si dezorientati, considerand ca ruptura s-a produs DATORITA INTERESELOR, altele decat INTERESUL LOR si ca ar fi vorba de “ ACEIASI MARIE , DAR CU ALTA PALARIE “ , cu toate ca majoritatea sunt nemultumiti si revoltati de situatia LOR si a TARII , dupa 22 de ani.
  Cred ca pana la debutul si consacrarea “” TELEVIZIUNII POPORULUI “” , care se incearca “ a se cristaliza “, teoretic, P.P.-L.C. este necesar , ca in conditiile actuale , in care TOATA MEDIA ROMANEASCA subordonata fiind POLITIC , prin patronii lor (din tabara celor doi balauri cu multe capete), nu acorda acestu-i PARTID , dreptul la o “” PRESA LIBERA, ECHIDISTANTA si DEMOCRATA “” , ESTE NECESAR sa porneasca o ACTIUNE NATIONALA de propaganda si promovare a “ PROGRAMULUI DE GUVERNARE “ , printr-o actiune NATIONALA , pe modelul recente-i si actuale-i actiuni “” ROSIA MONTANA “” , cu liste de SIMPATIZANTI, liste de MEMBRII DE PARTID si adeziunile corespunzatoare , asa cum am sugestionat prin documentul “ MESAJ DE BUN SIMT … catre membrii fondatori ai P.P.-L.C. “ , publicat in barbu-florea.ablog.ro la data de 24 iunie 2011 … Rezumat :
  A – simpatizanti PP-LC
  – clubul simpatizantilor
  – registrul de evidenta al simpatizantilor
  B – membrii ai PP-LC
  – organizatii de partid
  – registrul de evidenta al membrilor de partid
  C – Legea Cojocaru , in actuala gandire, se va aplica nu numai majorilor de peste 18 ani, ci TUTUROR POSESORILOR DE CARTE DE IDENTITATE .
  Va rog sa comentati si sa contribuiti la “ STABILIREA UNEI STRATEGII “ care sa sensibilizeze si sa atraga ELECTORATUL ROMAN , din tara si din diaspora emigrarii fortate de saracie si care sa asigure “ DOCTRINEI COJOCARU “ castigartea alegerilor viitoare “ MAJORITAR “ … cu procente de PESTE 60 % .
  Nu intamplator am scris in paragraful anterior “ DOCTRINA COJOCARU minim 60 % “ , CI PENTRU A SUGERA ca P.P.-L.C. , trebuie sa fie … DESCHIS … la colaborarea si unirea cu alte forte politice si nu numai, existente si viitoare in Romania, care isi “” ASUMA PROGRAMUL DE GUVERNARE , BAZAT,PE DOCTRINA POPULARA COJOCARU “ , cu protocol de sanctionare si excludere cuprins in “” STATUTUL CONVENTIEI POPULARE “” ce se va realiza .
  Copie APEL :

  DRAGI STUDENTI (apel IV)
  SI
  CETATENI RESPONSABILI din ROMANIA

  PARTIDUL POPORULUI – LEGEA COJOCARU
  (Bucuresti, str. Academiei, Nr. 7, Sector 1)

  http://www.variantacojocaru.ro

  – PRIN SENTINTA CURTII DE APEL BUCURESTI , DIN 24.10.2011. (17.10.2011) – DEFINITIVA SI IREVOCABILA, A DEVENIT PARTID POLITIC CU DREPTURI LEGALE IN ROMANIA ELECTORALA 2012 si NU NUMAI .
  – ACUM ARE NEVOIE DE MINIM 25 000 DE ADEZIUNI SI SEMNATURI PE
  LISTE ACTUALIZATE, PENTRU A INTRA TOTAL IN DREPTURILE LEGALE.

  APEL

  SUBSEMNATUL BARBU FLOREA, MEMBRU ACTIV AL P.P. – L.C. (fost simpatizant), VA SOLICIT DIN NOU AJUTORUL PENTRU ADEVARATA SI ABSOLUT NECESARA “” SALVARE NATIONALA “” … VA MULTUMESC ANTICIPAT.

  Telefon 0723 911 380
  Email barbu.florea@gmail.com
  Blog http://www.barbu-florea.ablog.ro
  Sediu MOBIL , la dispozitia dvs.
  Sediu P.P.-L.C. in Bucuresti , Str. Academiei, Nr. 7, Sctor 1
  CU SPERANTA SI INCREDERE IN VIITORUL ROMANIEI SI AL ROMANILOR … !

  Barbu Florea

 • ilie nicolae

  sustin legea cojocaru ptr. ca :- da sens vitii omului pe acesta pamant .Ce inseamna omul ? R.adevar pur energie tiparita (APET),ce inseamna viata? R. IUBIRE.LEGEA COJOCARU O CONSIDER O ARTA SI ARTA TREBUIE SA ARATE CA LUMEA SE SCHIMBA SI SA AJUTE LA SCHIMBARE.

Lăsaţi un Comentariu