Organizaţii Judeţene PP-LC

Pagină administrată de Costel Cornea

 • Distribuie pe retele de socializare
Comentarii
 • rotaru ion

  -videle,teleorman exista PP-LC ?
  -pe site vad ca nu apare
  -ar trebui infiintata o filiala,in caz ca nu exista

 • CARLIGEANU NICOLAE

  Ma aflu in jud.Harghita (loc.Tulghes,Borsec,Toplita,Ditrau,Gheorgheni)si nu se cunoaste nici o organizatie PP-LC la nivel judetean.Rog relatii daca exista.Cu respect c-dor ing.av.Carligeanu Nicolae

  • Rasnita Gheorghe

   Domnule Carligeanu Nicolae, in judetu Harghita nu avem nicio organizatie PP-LC.Daca dumneavoastra doriti sa va ocupati de infiintarea unor organizatii de baza la nivelul comunelor,oraselor,municipiului si judetului, va stam la dispozitie cu toate detalile de care aveti nevoie.
   Pe site-ul Domnului Constantin Cojocaru(presedintele Partidului Poporului),”Varianta Cojocaru” la pozitia Partidului Poporului veti gasi toate documentele care stau la baza infiintari de organizatie.

   Vice-presedinte la nivel national PP-LC, tel.:0729163184.

 • Kosma

  Există PP-LC în Constanţa ? sau măcar alţi simpatizanţi în oraş ?

 • Dupa cum aflam de la multi oameni ce doresc sa se inscrie in formatiunea noastra politica faptul ca nu sintem cunoscuti la nivel national,va informam ca majoritatea judetelor din Romania au organizatii Judetene cit si organizatii locale. In acest context va informam ca judetul Hunedoara este reprezentat de Domnul Popescu Gheorghe.Pentru doritorii cu buna credinta care doresc sa faca parte din organizatia noastra,va invitam cu tot respectul sa luati legatura cu organizatia locala Vulcan pt mai multe detalii referitoare la primirea cu drepturi de membri in PP-LC pe raza Jud Hunedoara. Cu stima si deosebit respect Presedinte.organizatia locala Vulcan. Valentin Serban. Mail :partidulpoporuluivulcan@yahoo.com sau la tel:0755643926. Multumim.

 • nicu

  LA IASI EXISTA PP-LC?

 • alin

  Organizatia judeteana Arges?

  • Costel

   Da domnule Alin, Organizaţia Judeţeană Argeş există şi în următoarele zile vom avea şi un sediu în municipiul Piteşti. Zilnic zeci de cetăţeni semnează adeziuni la PP-LC, în condiţiile în care nu avem încă sediu, dar acest lucru este pe cale să se rezolve . Numerele de telefon la care putem fi contactaţi sunt : 0726239490, 0726699523, 0748391350 .

 • MIHAIES MARIUS

  Buna ziua! Sunt din Arad si nu mai pot sta indiferent, ca astia ne vand si pe noi, ca pe sclavi. sa incerci sa demolezi ceea ce au construit mafiotii astia in 22 de ani pare o lupta cu morile de vant. Pe de alta parte, daca stam indiferenti, si-i lasam sa-si continue politica de austeritate si strans cureaua celor multi, deznotamantul nu poate fi decat tragic (a se vedea Grecia, dupa 5 ani de austeritate se vinde pe bucati, salariile scad, taxele si impozitele cresc… ).
  In alta ordine de idei, explicatiile domnului Cojocaru sunt plauzibile (fascinante chiar) dar, pentru ca multi inca nu stiu mare lucru despre LEGEA COJOCARU, ar fi necesara o promovare a ei intr-o forma mai concisa, o varianta simplificata, pt ca lumea nu are asa mult timp, nervi, speranta.

  • SANT ASTEPTATI TOTI CARE VOR SA VINA IN ACEST PARTID AL POPORULUI IN TIMISOARA STR PTA. AVRAM IANCU NR 8. IN MEHALA LA SC. NR. 19. CLASELE 1-4. AICI ESTE SEDIUL SI PRESEDINTE DE JUDET, FLORICA DRAGOMIR.

 • PP-LC Timis : partidulpoporuluitimis.blogspot.com

Lăsaţi un Comentariu