CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR

Implica-te si tu: CITEŞTE, ANALIZEAZĂ ŞI CONTRIBUIE! Click aici

AFLĂ AICI CUM POŢI SUSŢINE CONSTITUŢIA CETĂŢENILORAFLĂ AICI CUM POŢI DEVENI REPREZENTANTUL NOSTRU TERITORIALRESURSE PENTRUPARTENERI MEDIA, ZIARIŞTI ŞI BLOGGERI

PREAMBUL

Noi, poporul român,

Conştienţi de răspunderea noastră în faţa lui Dumnezeu şi a oamenilor, mulţumind strămoşilor pentru că au creat pentru noi România şi civilizaţia românească, dorind să asigurăm libertatea, bunăstarea şi fericirea noastră şi a urmaşilor noştri, să construim un stat al nostru, naţional, suveran şi independent, unitar, indivizibil şi democratic, clădit pe temelia valorilor civilizaţiei româneşti, slujitor competent şi responsabil al drepturilor şi intereselor noastre, capabil să se integreze cu demnitate în familia statelor suverane ale Uniunii Europene,

Ştiind că singura cale prin care putem stăpâni şi apăra libertatea, bunăstarea şi fericirea, drepturile câştigate prin sângele strămoşilor asupra teritoriului naţional, asupra resurselor naturale ale acestui pământ şi asupra avuţiei pe care am creat-o şi pe care o creăm, prin munca noastră, este construcţia economiei democratice, prin împroprietărirea cu capital a tuturor cetăţenilor, astfel încât majoritatea capitalului să rămână, pentru totdeauna, în proprietatea privată a majorităţii cetăţenilor,

Înţelegând că numai deţinând puterea economică, poporul român va deţine şi puterea politică, va controla şi statul său şi îşi va impune şi propriile sale valori morale: credinţa; demnitatea; libertatea; dreptatea; adevărul; cinstea; onoarea; curajul; munca; spiritul de iniţiativă şi de întreprindere; omenia; ospitalitatea; toleranţa; dragostea pentru semeni, pentru familie, pentru popor şi pentru ţară; neagresiunea şi neamestecul în treburile altor popoare

Am hotărât, prin referendum, să adoptăm prezenta Constituţie a României, CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR!

Descarcă şi distribuie de aici cartea CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR comentată şi explicată pe înţelesul tuturor

Urmăreşte prezentarea video a cărţii cu cele mai importante aspecte abordate de Constituţia Cetăţenilor aici

Urmăreşte primele cursuri publice de educaţie constituţională din istoria României având la baza Constituţia Cetăţenilor

 • Distribuie pe retele de socializare
Comentarii
 • Ilie Conta

  CONSIDERATII CU PRIVIRE LA SIMTUL PROPRIETATII LA ROMANI – XII

  Spuneam, intr-o postare anterioara, ca NIMENI NU POATE ADMIRA UN POPOR AL CARUI NIVEL DE CULTURA SI CIVILIZATIE ESTE INFERIOR CULTURII SI CIVILIZATIEI POPORULUI DIN CARE FACE PARTE.
  Ce roman admira, in zilele noastre, o tara africana formata din triburi care traiesc in colibe facute din frunze de palmier?
  Noi romanii admiram acele popoare care au ajuns la un nivel de civilizatie superior nivelului nostru – ii admiram pe nemti, ii admiram pe englezi, ii admiram pe francezi, ii admiram pe nordici si chiar pe americani.
  Admiratia pe care o trezeau dacii grecilor si romanilor trebuie sa fi avut aceleasi resorturi psihice de declansare – civilizatia lor, cel putin din anumite puncte de vedere, era superioara civilizatiei grecesti si romane.
  Cei aserviti istoriografiei oficiale vor tipa ca din gaura de sarpe – “Unde sunt dovezile materiale pe teritoriul Romaniei? Unde sunt asezarile antice de tip urban, la daci? Unde sunt artefactele care sa dovedeasca ca, pe teritoriul Daciei, s-a dezvoltat, in preistorie si in antichitate, o civilizatie superioara?
  Domnilor “invatati” intr-ale istoriei, dovezile incep sa apara incet, incet. Si apar dovezi atat de surprinazatoare incat va inecati de furie.
  Au aparut PLACUTELE DE LA TARTARIA, mai vechi decat cele sumeriene.
  Ati spumegat de furie si ati decretat ca aceste placute au ajuns, prin hazard, la Tartaria, aduse din orient.
  A aparut CIVILIZATIA CUCUTENI, cu o ceramica de o eleganta si de un rafinament fara egal in epoca. Pe aceasta ceramica se intalnesc cele mai vechi semne grafice YIN si YANG precum si SVASTICA.
  V-ati inghitit spumele si ati tacut. Nu ati capitulat, doar ati tacut.
  A aparut si CEL MAI VECHI CRANIU DE HOMO SAPIENS-SAPIENS gasi vreodata.
  Continuati, insa, cu indaratnicie, sa sustineti ca pe teritoriul Daciei, niciodata nu s-a dezvoltat o cultura mai acatari – pe teritoriul Daciei au vietuit numai niscai tarani in itzari.
  Lasand de-o parte faptul ca, daca ar fi fost vopsiti in albastru ultramarin, acei itzari s-ar fi numit BLUEJEANS, dar nefiind vopsiti ei raman numai WHITEJEANS, semnele unor ASEZARI URBANE NEOLITICE incep sa apara –
  http://www.nasul.tv/descoperire-senzationala-in-judetul-hunedoara-un-oras-imens-mai-vechi-decat-piramidele-egiptene-gasit-pe-traseul-autostrazii-sibiu-nadlac/
  E vorba chiar de orase foarte intinse, cu cladiri etajate. Asta, inainte cu o mie de ani ca egiptenii sa-si fi construit piramudele.
  Domnilor, semnele nu au aparut deoarece nici pamantul Romaniei nu a fost “scormonit” in mod sistematic. Si aceasta datorie v-ar fi recenit voua, “invatatii” intr-ale istoriei.
  Americanii isi “scormonesc” de zor pamantul si sunt mandri si daca gasesc o potcoava de cal mort in Razboiul de Secesiune. O pun in rama si o expun, la loc de cinste, in muzee lor.
  Bulgarii au inceput si ei sa-si scormneasca GORGANELE (ridicaturi inalte de pamant – 15-20 de metri – ridicate, de obicei, peste “camere mortuare” si menite sa le protejeze impotriva jefuitorilor de morminte). Au numai cateva si au scos MINUNI DE MAIESTRIE ARTISTICA TRACA. Noi avem sute de gorgane necercetate.
  La noi, inarmati cu detectoare de metale, in zona Muntilor Orastiei, au navalit, postdecembrist, precum corbii, cautatorii straini de comori si au scos din pamant si au trecut, ilicit, peste granita TONE de aur, sub forma de cosoni sau bijuterii dacice.
  La noi trebuie scormonit mai adanc decat pe teritoriul Greciei sau al Peninsulei Italice, deoarece cultura Traco-Geto-Daca este cea mai veche cultura europeana si a fost sursa de cultura si civilizatie pentru intregul continent european si chiar pentru alte continente – a se vedea cele mai vechi semne YIN-YANG si SVASTICA in cultura preistorica CUCUTENI.

  Va urma.

 • PENTRU DOMNUL NELU STUCA,

  V~AM CITIT MESAJUL DIN 20 OCTOMBRIE A.C. SI OBSERV CA CRITICILE ANTERIOARE, V~AU TREZIT LA REALITATE, PRCIZIND IN ARTICOLUL CU PRICINA INTARIREA ORTODOXISMULUI CEIA CE, FARA SA VRETI SPUNETI CA, MAI TOATE POPOARELE LUMII NU SINT FORMATE DIN PROSTI SI DESTEPTI CI DIN CREDINCIOSI….

  TOTODATA PRIN ADMITEREA ACESTUI PIOS ADEVAR, TOT ORTODOXISMUL ESTE CEL CE SPUNE CA ,,SA ITI IUBESTI APROAPELE TAU CA PE TINE INSA~TI” .

  IAR IN CEIA CE PRIVESTE ,,OLIGARHII” DE CARE VA PLIGE~TI CU ATITA JALE, ACESTIA FAC PARTE IN MOD SIGUR DIN CLASA ,,DESTEPTILOR” DEOARECE ,,PROSTII” NU STIU SA FURE….

  INCHEEREA PE CARE O FACE~TI, IN MAGISTRALUL DUMNEAVOASTRA ARTICOL, CE EU IL CALIFIC CA ARTICOL AL ADEVARULUI, NU VENITI CU PROPUNEREA,DEJA CUNOSCUTA DE MULTI POSTACI DE PE ACEST SAIT, CARE SPUN CA, NUMAI ,,LEGEA COJOCARU” PATE REZOLVA ACESTE MARI NEAJUNSURI CE L~E SEMNALATI SI PE CARE LE INDURA ROMINII CU STOICISM SI PE CARE DUMNEAVOASTRA L~E SEMNALATI CU ATITA ACURATETE….

  STIMA

 • Ilie Conta

  CONSIDERATII CU PRIVIRE LA SIMTUL PROPRIETATII LA ROMANI – XI

  Dupa parerea mea, in arta plastica antica europeana exista trei mari stiluri diferite si care apar in momente istorice diferite.
  Fiecare dintre aceste stiluri isi trage “seva” din cel anterior, pe care il preia si il dezvolta, mai mult sau mai putin fericit.
  Clasificarea mea, dupa stil, a operelor plastice antice, cuprinde urmatoarele trei mari stiluri:
  -STILUL REALIST;
  -STILUL DIVIN;
  -STILUL IMPERIAL.
  Primul a fost, fara indoiala pentru mine, stilul TRACO-GETO-DAC.
  Acest stil exceleaza prin realism. Statuile dacilor respira, traiesc, te astepti ca in orice clipa sa se miste.
  Comanditarii acestor opere – fara indoiala ca au existat persoane care au comandat si au platit acele statui -, nu incearca sa-si ascunda defectele fizice.
  Nici cioplitorii nu recurg la trucuri si stereotipii pentru “A INFRUMUSETA” personajul reprezentat. Nimeni nu le rafineaza mainile pentru a ascunde munca care le-a format si le-a deformat. Nimeni nu le micsoreaza gura si nici nu le subtiaza buzele carnoase.
  Dacii erau oameni liberi, fara complexe, multumiti cu ei insisi si mandri de ceea ce erau.
  Al doilea stil, care-si trage “seva” din cel anterior, ducandu-l spre noi orizonturi estetice, este “STILUL DIVIN”, caracteristic grecilor.
  Grecii au cautat PERFECTIUNEA. Ei cautau un CHIP PERFECT, cautau un TRUP PERFECT. De aceea ei inceteaza sa mai “zugraveasca” oameni. Ei cioplesc perfectiunea presupusa a zeilor. Am numit acest stil – “STILUL DIVIN”.
  Ultimul stil este “STILUL IMPERIAL” caracteristic, evident, IMPERIULUI ROMAN.
  Cioplitorii romani nu “modelau” nici oameni obisnuiti, nici zei. Ei sculptau imparati si patricieni (nobili) romani.
  Acestia erau, fara indoiala, nazurosi. Nu doreau sa lase posteritatii un nas prea mare sau un trup diform. Asa ca maestrii cioplitori s-au adaptat pretentiilor clientilor – au creat clisee si stereotipii care sa ascunda eventualele defecte ale clientilor. Gura mica, cu buza superioara in forma de arc (arcul lui cupidon) este unul dintre cliseele imperiale. Mainile fine – la fel.
  Niste patricieni s-ar fi rusinat sa lase posteritatii “MAINI DE SCLAV” si chiar daca ar fi avut mainile mai aspre (militarii – de exemplu – din cauza manuirii armelor), sculptorul avea grija sa le “RAFINEZE”.
  Aceste clisee si stereotipii dovedesc ca sculptorii Imperiulu Roman NU ar fi putut ciopli STATUILE DE DACI. Daca ar fi facut-o, STATUILE DE DACI ar fi semanat cu statuile patricienilor romani.
  Cioplitorii Imperiului Roman ar fi considerat ca este sub demnitatea lor sa sculpteze maini sau guri mari si senzuale.
  Nici n-ar fi putut – cliseele si stereotipiile le erau transmise de mici, din vremea uceniciei lor la maestrii cioplitori care-i formasera.
  Oricine priveste cu buna-credinta STATUILE DE DACI, va observa prapastia ireductibila ce se casca intre STILUL REALIST si cel IMPERIAL in sculptura antica europeana.

  Va urma.

  • Ilie Conta

   P.S. Din pacate, acest site nu permite utilizatorului sa publice si fotografii. Daca ar fi fost posibil acest lucru, as fi ilustrat textele mele cu imagini foarte concludente.

 • Constantin Cojocaru

  Trump, Bannon şi „protectoratele” SUA

  Steve Bannon s-a remarcat, mai întâi, ca ziarist, apoi, ca strateg electoral, devenind şeful de campanie electorală a lui Donald Trump în cursa acestuia pentru funcţia de Preşedinte al Statelor Unite ale Americii, muţi analişti acordându-i un rol important în formularea strategiei de campanie şi, în final, în câştigarea acesteia.
  După câştigarea alegerilor, Bannon a fost numit consilier prezidenţial pentru strategii politice, dar a intrat, repede, în conflict cu ceilalţi membrii ai stafului prezidenţial şi a fost demis din funcţie, în luna august a acestui an.
  După demitere, Bannon scrie articole şi acordă interviuri, în care prezintă şi argumentează ideile cu care Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale.
  Prezentările lui Steve Bannon sunt de mare folos celor care doresc să înţeleagă mai bine conţinutul programului politic al actualului Preşedinte al Statelor Unite ale Americii.
  Recent, Bannon a acordat un interviu postului intalian de televiziune CANALE 5, în care a făcut următoarea afirmaţie:
  “Ceea ce ne preocupă pentru moment este constatarea că mulţi dintre aliaţii noştri – NATO, UE – sunt nişte protectorate. Ştiu că nu place multora, însă sunt nişte protectorate ale Statelor Unite, la fel ca şi Coreea de Sud şi Japonia, însă SUA nu îşi mai pot permite aşa ceva“.
  Interesantă afirmaţie!
  Conform Dicţionarului Explicativ al Limbii Române, protectoratul este o “formă de dependență politică a unui stat faţă de altul în virtutea unei convenţii conform căreia statul protector conduce politica externă a statului protejat, acesta păstrându-şi autonomia internă.”
  Dicţionarul MERRIAM-WEBSTER, unul dintre cele mai apreciate în Statele Unite, este mai direct şi mai simplu şi ne spune că protectoratul este “a small country that is controlled and protected by a larger one”, adică, pe româneşte, „o mică ţară care este controlată şi protejată de către una mai mare”.
  Cum domnul Bannon este mult mai aproape de dicţionarul american decât de cel românesc trebuie să admitem că el vrea să ne spună că Statele Unite CONTROLEAZĂ şi PROTEJEAZĂ şi NATO, şi UE. şi Coreea de Sud, şi Japonia, şi, multe alte ţări care sunt ALIAŢI ai Statelor Unite ale Americii.
  Nu chiar TOŢI aliaţii sunt protectorate, ci numai MULŢI dintre ei. Bannon nu ne spune care sunt aliaţii care nu sunt protectorate, care nu sunt CONTROLAŢI şi PROTEJAŢI de SUA.
  Pentru noi prezintă interes faptul că Bannon ne spune că TOATE cele 27 ţări membre ale Uniunii Europene, deci şi România, sunt protectorate ale SUA, sunt ţări controlate şi protejate de către SUA.
  Şi mai mult interes, pentru noi, prezintă finalul afirmaţiei lui Steve Bannon, acolo unde el ne spune că „SUA nu îşi mai pot permite aşa ceva”, adică SUA nu îşi mai pot permite să CONTROLEZE şi să PROTEJEZE ţările membre ale Uniunii Europene.
  Logica politică ne spune că PROTECŢIA se acordă în schimbul CONTROLULUI. Te protejez, dar îmi cedezi controlul asupra statului, asupra justiţiei, asupra politicii externe, asupra serviciilor secrete, asupra economiei, asupra capitalurilor, asupra resurselor etc PROTECŢIA necesită consum de resurse, costuri, şi am nevoie de control asupra statului şi asupra economiei pentru a-mi recupera aceste costuri.
  Experienţa politică ne spune că o ţară mică ajunge în situaţia de a deveni protectorat, de a cere protecţia unui stat mai puternic cedându-i acestuia, vremelnic, controlul asupra statului şi asupra economiei naţionale, atunci când crede că este confruntată cu pericolul de a fi atacată, ocupată, transformată în PROTECTORAT, sau în COLONIE, sau distrusă, pur şi simplu, de o altă ţară, mult mai puternică, din punct de vedere economic şi militar.
  Evident, nu toate ţările mici ale lumii ajung să ceară protecţiea celor mari. Numai cele care au ghinionul de a fi conduse de cozi de topor. Exemplele cel mai apropiate ni le oferă Elveţia şi România.
  Are, oare domnul Bannon dreptate? Sunt ţările membre ale Uniunii Europene protectorate ale SUA? Sunt aceste ţări CONTROLATE şi PROTEJATE de SUA?
  Să luăm, ca exemplu, România, pe care o cunoaştem mai bine.
  Este adevărat că presa din România a făcut publice unele implicări ale Ambasadei SUA la Bucureşti în viaţa politică a ţării, ca şi implicări ale unor reprezentanţi ai serviciilor secrete americane în activitatea serviciilor secrete şi a justiţiei. Nu dispunem, însă, de suficiente dovezi care să ateste că statul român este controlat de cel american.
  Avem, însă multe dovezi, greu de contestat, care arată că economia României este CONTROLATĂ de către aşa zisele corporaţii multinaţionale, care extrag din ţară mai mult de jumătate din avuţia creată de poporul român.
  Conform Comunicatului nr. 102/2015 al Institutului Naţional de Statistică, corporaţiile multinaţionale controlează 88% din grupurile de întreprinderi care funcţionează în România.
  Banca Naţională a României ne informează, însă, că din totalul investiţiilor străine directe din România, multinaţionalele din Olanda deţin 24,3%, cele din Germania, 13,2%, cele din Austria 11,9%, cele din Franţa 6,9%, în timp ce cele din SUA deţin numai 1,9%..
  Este clar că, din punct de vedere economic, nu Guvernul SUA controlează “protectoratul” numit România ci multinaţionalele înregistrate în multe alte ţări, nu numai în SUA.
  Aceste date ne-ar putea duce la ideea că Guvernul SUA îşi exercită componenta de control a protectoratului prin intermediul multinaţionalelor, indiferent în ce ţări sunt acestea înregistrate, sau că, de fapt, PROTECTORUL sunt multinaţionalele, iar Guvernul SUA este numai un intermediar, un instrument al multinaţionalelor.
  Deoarece domnul Bannon ne spune că „SUA nu îşi mai pot permite aşa ceva”, nu ne rămâne decât să urmărim următoarele decizii ale administraţiei Trump, referitoare la relaţia dintre Guvernul SUA şi multinaţionalele care participă le jefuirea multor popoare ale lumii, printre care, din păcate, şi cel român.
  Până atunci, ar fi tare bine să începem să ne unim eforturile pentru a scăpa de „protectoratul” multinaţionalelor care au investit în această ţară 5 miliarde de euro în 27 de ani şi scot de aici 90 de miliarde de euro în fiecare an.

  Constantin COJOCARU
  20 octombrie 2017.

  • Tudor

   În ceea ce privește cozile de topor:
   – ministrul de interne, Țuțuianu, un individ care pare a avea ceva la mansardă este demis subit
   - este înlocuit de unul Fifor care merge în America să SEMNEZE un contract de achiziție echipamente militare de miliarde dolari.
   Coada asta de topor CÂND a pus semnătura pe contract, câți bani a reușit să aducă României concretizate în investiții
   Economia REALĂ?
   – trădătorul ăsta trebuie să răspundă
   – în guvernul României avem un prim ministru absolvent de Dimitrie Cantemir,
   un ministru al agriculturii care a făcut facultatea la 50 de ani, un ministru al internelor absolvent de Universitate Ecologică, un ministru al immurilor absolvent de ANEFS, un securist absolvent de ANI la fonduri europene, un absolvent de LITERE la ministerul muncii…
   – peste toți avem un președinte PSD care a fost șef peste un județ, Teleorman, pe care l-a nenorocit și drept recompensa a primit binecuvântarea stăpânului să decidă viitorul țării.
   E NOAPTEA MINȚII ce e cu ăștia care conduc România.
   E de CASCADORII RÂSULUI
   PRESIUNEA MAXIMĂ trebuie pusă pe incompetenții și impostorii care conduc ACUM România.
   FIECARE DECIZIE luată ACUM de INCOMPETENȚII ăștia trebuie TAXATĂ la MAXIMUM

   • Ilie Conta

    La MAXIMUM, la MAXIMUM! Si PRESIUNEA, si TAXAREA!
    Adanc de tot!
    Am aruncat o pietricica sa aud cand clipoceste apa.
    N-am auzit…

    • Ilie Conta

     E seaca… ADANCIMEA!

 • Nelu Stiuca

  POLITICA Romaniei postcomuniste, conceputa in majoritatea cazurilor de impostori, semidocti, demagogi, expirati sau oportunisti precum si lipsa de CIVISM a poporului roman a facilitat adincirea fara margini a crizelor de COMPETENTA si MORALITATE implementate in procesul complex de administrare si dirijare a destinului natiunii (guvernare) ceea ce are consecinte deosebit de grave in toate domeniile vietii.
  ERORILE si ABUZURILE comise de toate administratiile si guvernele postcomuniste isi pun amprenta in mod dezastruos asupra evolutiei poporului roman care de 27 de ani se afla intr-un proces continuu de prabusire abisala.
  In anul 2017, in Romania, economia, partidele politice şi presa sunt controlate de cei cu interese economice puternice. Situaţia existenta, (declinul national), se poate schimba doar printr-o “MIŞCARE DE REFORMARE POLITICĂ”. (Theodore Roosevelt rămâne memorabil în istoria mondiala pentru ca a reformat S.U.A. luptand cu succes împotriva oligarhilor si impostorilor din societatea politica a vremii). Numai consolidand instituţiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea in bine a istoriei neamului si a dezvoltarii economice in interesul progresului general. Numai, DIMINUAREA SARACIEI, ELIMINAREA ANARHIEI (comportament discretionar fata de norme) SI LIMITAREA PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenţei de opinie şi va asigura “capacitate adevărului de a combate greşeala si minciuna” precum si eliminarea riscului de activare a oricarui tip de dictatura.
  Printre ELEMENTELE ESENTIALE pe care “românii progresisti” trebuie să le promovez iar Societatea Civila sa le sustina, ca factori de reusita, pentru asigurarea conditiilor firesti impuse de teza fundamentala a succesului social si anume “capacitatea adevărului de a combate greşeala si minciuna”, in vederea asigurarii la nivel national a unei schimbari pozitive garantate, se pot evidentia:
  1. - Statuarea unui “sistem judiciar fidel statului de drept, care să protejeze orice persoană de încercările statului de a elimina diferenţele de opinie si sa sanctioneze fara echivoc si delictele politice”;
  2. - Normalizarea “vietii religioase prin purificare si recurgere la exigentele randuielilor crestin-ortodoxe a celor ce slujesc, imparatiei lui Dumnezeu, in numele poporului roman”.
  3. - Infiintarea de “partide politice democratice puternice, independente de oligarhii financiari, conduse de elite veritabile şi dedicate asigurării bunăstării românilor obişnuiţi, majoritari si consolidarii clasei de mijloc”;
  4. - Asigurarea “unei pieţe libere, protejată de concentrare economică pronunţată, prin existenţa unor legi antitrust şi a unor reglementări raţionale care sa impuna un sistem fiscal etic progresist”;
  5. - Valorificarea ingenioasă şi raţională a resurselor naturale şi umane proprii interne si externe precum si imbunătăţirea condiţiilor ecologice si de protejare a mediului inconjurator;
  6. - Promovarea unei prese “independente nu doar fata de stat, ci şi fata de interesele economice a celor care folosesc presa pentru a manipula discursul si opiniile publice”.
  In statele europene unde functioneaza “Democratia AUTENTICA” la parmetri normali ( legislativul fiind strict separat de domeniul administratiei publice dar si de cel economic sau judiciar), in cadrul administratiei publice centrale si locale cheltuielile sau contractele ce se angajeaza si deruleaza din bugetele proprii sunt nu numai monitorizate ci si gestionate de ONG-uri care isi asuma economisirea fondurilor financiare, responsabilitatea eficientei si eficacitatii investitiilor publice. Pe cand ASA CEVA se va putea realiza si in ROMANIA?! Fără realizarea si pretuirea valorilor sociale si umane fundamentale nici o schimbare de durată, in viata publica din Romania, nu este posibilă pentru exercitarea drepturilor si libertatilor oferite de Dumnezeu romanilor ca fiinta colectiva.

  • Ilie Conta

   Adanc, domnule, adanc!

   Un program genial pe care romanii nu-l vor urma – DIN PROSTIE…

1 ... 44 45 46
Lăsaţi un Comentariu